contact us
Leave Your Message

Automechanika 2024: Fa'afouga ma Fa'aauau i le Loto o le Fa'aaliga a Frankfurt

2024-06-20 10:26:14

Folasaga
O le Automechanika 2024 fair, o se tasi o mea e sili ona faʻamoemoeina i le vaega o taavale, o le a faia mai ia Setema 10 i le 14 i Frankfurt. Faatasi ai ma le silia ma le 5,000 faʻaaliga mai le salafa o le lalolagi, o le lomiga o lenei tausaga o loʻo folafola mai o le a avea ma se suiga, faʻaalia ai mea fou faʻatekonolosi fou ma fofo gafataulimaina. O le mea na tupu, e aofia ai vaega uma o le maketi tau taavale, e ofoina atu se tulaga lelei mo tagata gaosi oloa, tufatufa, faʻatau oloa, ma tagata tomai faʻapitoa e feiloai ai, fefaʻasoaaʻi manatu, ma suʻesuʻe avanoa pisinisi fou.

Fa'afouga Fa'atekonolosi
O se tasi o autu autu o le Automechanika 2024 o le faʻafouina tekonolosi. O le a fa'aalia e le au fa'aaliga le tele o oloa fa'aonaponei ma fofo, mai faiga ta'avale tuto'atasi i mea fou mo le fausiaina o ta'avale. O le atamai faʻapitoa (AI) ma le Initaneti o Mea (IoT) tekinolosi o le a faʻapitoa, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga o le auala o loʻo suia ai e nei mea fou le pisinisi taʻavale.

639445_v2olq

Mo se faʻataʻitaʻiga, o kamupani taʻitaʻia e pei o Bosch, Continental, ma ZF Friedrichshafen o le a tuʻuina atu a latou atinaʻe lata mai i Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) ma taʻavale fesoʻotaʻi. O nei faiga e folafola atu e fa'aleleia atili le saogalemu i luga o le auala, fa'asilisili le lelei o ta'avale, ma ofoina atu se fa'ata'ita'iga fa'alelei sili atu.

Auai a le aufaipisinisi ma mea fa'apitoa
O se mea taua tele i lenei tausaga o le auai lea o le au fai afi ma vaega afi. O le mea moni, o Cummins, o se tasi o taʻitaʻi o le lalolagi i le gaosiga o afi tiso ma kesi masani ma vaega faʻapitoa, o le a tuʻuina atu ana masini sili ona lelei ma faʻafouga i vaega faʻapitoa, faʻaalia le auala o loʻo fesoasoani ai le kamupani e faʻaitiitia le faʻafefe ma faʻaleleia le faʻatinoga o le taavale faapisinisi.

E le gata i lea, o kamupani e pei o Mahle ma Garrett Advancing Motion o le a faʻaalia a latou oloa fou i le fanua o afi ma vaega afi, e aofia ai masini turbocharger ma fofo faʻamafanafana afi. O nei fa'afouga e le gata ina fa'aleleia ai le fa'atinoina o le ta'avale ma le lelei, ae fa'apea fo'i ona saofagā i le fa'aleleia atili o le si'osi'omaga.

Mauaina ma Feavea'i Eletise
O le fa'aauauina o le isi autu autu o le Automechanika 2024. Faatasi ai ma le gauai atu o le lalolagi ua faʻalauteleina le taulaʻi i le faʻaitiitia o le CO2 faʻafefe ma le faʻafefeina o suiga o le tau, o le faʻaaliga o le a faʻaalia ai mea fou fou i le eletise eletise ma le malosi faʻafouina. Kamupani o le a tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga fou o taʻavale eletise, atinaʻe faʻapipiʻi maualuga, ma faʻafitauli tau pulega.

Aemaise lava, Tesla, Nissan, ma Volkswagen o le a faʻaalia a latou faʻataʻitaʻiga fou o taavale eletise, faʻaalia pe faʻafefea ona faʻaleleia tekinolosi maa e ofo atu ai le tele o le tele ma le televave o taimi e totogi ai. E le gata i lea, o le ai ai sauniga faʻapitoa mo le faʻatupeina o atinaʻe, faʻatalanoa pe faʻafefea ona faʻalauteleina le fesoʻotaʻiga o nofoaga faʻapipiʻi e lagolago ai le faʻatupulaia o manaʻoga mo taʻavale eletise.

schaeffler-aam-automechanika-digital-plus-2021-future-proof_0a5g

Aftermarket ma Auaunaga
Automechanika 2024 e le gata e uiga i taavale fou ae faʻapea foʻi le faʻatauga ma auaunaga faʻapitoa. O le fa'aaliga o le a ofoina atu le tele o oloa ma auaunaga mo le tausiga o ta'avale, toe fa'aleleia, ma le fa'avasegaina. O le a tu'uina atu e le au fa'aaliga mea aupito lata mai i vaega fa'apitoa, mea fa'aoga, mea faigaluega fa'aa'oa'oga, ma fofo tau pulega fa'atekinolosi.

Kamupani e pei o Denso, Valeo, ma Magneti Marelli o le a tuʻuina atu a latou oloa fou mulimuli ane, ae o isi, e pei o Bosch ma Snap-on, o le a faʻaalia mea fou a le aʻoga, e aofia ai meafaigaluega faʻapitoa faʻataʻitaʻiga ma fofo faʻaleleia. O nei fa'afouga e fa'amoemoe e fa'aleleia atili le fa'aleleia o galuega ma fa'aitiitia le ta'avale ta'avale.

Aoaoga ma Fesootaiga
O le isi faʻailoga o Automechanika 2024 o le avanoa mo aʻoaʻoga ma networking. O le fa'aaliga o le a ofoina atu le tele o semina, mafutaga faaleaoaoga, ma konafesi i luga o le tele o mataupu, mai tekinolosi fa'alauiloa i faiga fou o maketi. O nei mea e tutupu o le a tuʻuina atu ai i tagata tomai faʻapolofesa le avanoa e tumau ai i le faʻafouina o mea fou, maua ni tomai fou, ma fatuina fesoʻotaʻiga pisinisi taua.

O failauga o le a aofia ai tagata tomai faapitoa i alamanuia, sui mai kamupani taʻutaʻua, ma tagata aʻoaʻoga o le a faʻasoa o latou malamalama ma vaʻaiga mo le lumanaʻi o pisinisi taʻavale. Feso'ota'iga feso'ota'iga, e aofia ai fonotaga a le B2B ma fonotaga fa'atusa, o le a fesoasoani i tagata auai e fa'atuina ni felagolagoma'i fou ma su'esu'e avanoa fa'apisinisi fa'avaomalo.

Fa'ai'uga
O le Automechanika 2024 i Frankfurt ua folafola e avea ma mea e tatau ona auai mo tagata uma i le vaega o taavale. Faatasi ai ma le taulaʻi i le faʻafouina, faʻaauau, ma auaunaga, o le faʻasalalauga o le a ofoina atu se faʻamatalaga lautele o aga fou ma atinaʻe i totonu o pisinisi. Pe suʻesuʻeina tekinolosi fou, suʻesuʻeina fofo gafataulimaina, poʻo fesoʻotaʻiga ma isi tagata tomai faapitoa, Automechanika 2024 folafola atu o se mea e tumu i avanoa ma musumusuga mo le lumanaʻi o pisinisi taʻavale.